tirsdag 15. juli 2008

Runderingstrening mm

I går var vi på Eggemoen m en gjeng klikkerentusiaster. Kjempekoselig å møte så mange med samme interesse som en selv:-)

For min del var planen å prøve litt runderingstrening.En del av gruppa la spor,- mens vi andre starta rett på runderinga.

Mange flinke hunder,- og utrolig flinke figuranter. Håper virkelig at vi kan få til ei runderingsgruppe som fungerer fremover. Det virker ihvertfall lovende nå,- hvis en skal dømme etter gårsdagens interesse!



Fikk kjørt en runde med hver av hundene mine. Først ut var monstertrucken Fluffy. Hun er veldig ivrig på å gå ut,- og braser igjennom skogen som et lite lokomotiv. Nå må jeg virkelig se å få igang meldingstreningen.. Tenkte å få hjelp av gutta i heimen for litt tørrtrening innendørs nå fremover..

Zaffie fikk lov å prøve seg hun også. Det er 2. gang hun gjør dette,- og det så ut som hun husket det fra sist.Hun syntes ihvertfall det var kjempegøy å løpe ut til folk i skogen for å få godbiter. Tenke seg til at det er så mange koselige folk på tur m godis i lommen ser det ut som hun tenker:-)

Vi har planer om å få til ei trening til uka også,- så da får vi se hvordan det går da:-)

Ingen kommentarer: