fredag 11. juli 2008

Gullet har flyttet inn


Nå har jeg fått meg ny hund!

Jeg hadde jo ikke tenkt å skaffe meg en hundtil før etter eksamen,- siden jeg skulle se om jeg hadde fortjent det først(bestått eksamen= ny hund) MEN:...

Hjerteknusern er en jaktgolden,- og er drøye 5 mnd gammel. Zaffie er egentlig en kursdeltager på grunnferdighetskurset hos Camilla. Siden jeg har vært assistent på kurset,- har jeg jo fått se henne nesten ukentlig,- og jeg smeltet fullstendig første gang jeg fikk se henne. Eieren har heldgvis et stort antall hunder,- så etter en stund fikk jeg tilbud om å overta henne . Jeg klarte ikke å si nei.. Håper er nå at ikke andre kvier seg for å melde seg på kurs etter dette,- for jeg lover at det ikke skal bli noen vane å ta med kursdeltagernes hunder hjem:-)

Hun er utrolig søt,- men ikke noen kommende utsillingsstjerne tror jeg :-)Ingen i slekta har gjort det skarpt i utsllingsringen,- men har derimot gjort det bra i jakt og lydighet/bruks,- og det er jo det viktigste for meg. Jeg skal ha henne med til Sølen,- så da får jeg testa henne litt både på spor og rundering. Hun er iallefall glad i å bære ting,- og det er jeg veldig glad for. Nå kan jeg kanskje få til apporttreninga med denne hunden uten alt for mye strev:-) Kan bli så glad at jeg griner når hun plukker opp ting hjemme og på tur.. Selv om jeg sikkert blir lei det,- er det en velsignelse å se det nå,- etter alt det strevet jeg har hatt for å få Fluffy til å bære ting bare et par meter:-)
Her jo bare hatt henne i et døgn,- så foreløpig pipler gledestårene hver gang hun bærer noe iallefall.. he he
Her er det foreløpig (nesten) bare idyll. Fluffy takler det veldig bra m en nykomling i huset,- gidder ikke å bry seg noe særlig. Zaffie kikker nysgjerrig på hønene,- men har foreøpig ikke prøvd å ta dem.. Den eneste som er snurt er den gamle tiapusen på 14 år. Foreløpig furter hun i 2 etg,- og får derfor maten servert der oppe. Regner med at det går seg til etter hvert.
Nå er det bare å satse for fullt på treninga,- så får jeg se hvor langt vi kommer! Gleder meg til å trene med henne fremover iallefall!

Legger ved et bilde av henne,- er hun ikke søt?!

4 kommentarer:

Kristin Forså sa...

Så fin ho er!!

Tenk så gøy med to hunder - nå kan du jo trene hele tiden. Håper å få treffe Zaffie snart. Jaktgolden er jo helt nydelige.

Aase sa...

Hei. Vi skal jo trene på mandag,- så da kan du jo bare komme til Eggemoen hvis du har mulighet:-)
Enig at hun er veldig søt,- og jeg håper at det bor mer i den kroppen enn bare et pent utseende..
Aase

Kari-Anne Undlien sa...

Gratulerer, Aase! :o))

Jeg har veldig lyst å bli med på trening på mandag. Like mye for å hilse på Gullet som for å trene med dere ;o)

Aase sa...

Koselig at dere kommer!
Vi ses på mandag da:-)
Aase.