onsdag 13. august 2008

Rapport fra Sølen 2


Om kvelden 1, dag hadde vi teoriundervisning i rundering.


Morten snakket bl.a om kontroll på midtlinja:-) Og tenk, jeg skjønte med en gang hva han tenkte på.. he he..


Dag 2 - rundering.


1. økt fortsatte vi på samme måte som dagen før. 2 figuranter ut,- og jeg som stoppet henne på midtlinja. Hun satte seg i utgangstilling og fikk løpe ut til figurant. Gjentok dette ganske mange ganger,- og figurantene satte seg med større avstand enn dagen før. Denne økta gikk veldig bra,- ingen tegn til at villdyret skulle våkne og rase forbi...


2. økt. Bånd på bare da vi startet i utgangstilling. Satte figurantene nokså langt ut,- og sendt ut på den ene siden. Figurant nr to holdt seg skjult helt til jeg hadde fått Zaffie inn på midtlinja, fått belønnet og satt på båndet i "Cecilieknute".(som ikke er noen knute men en glup måte å båndet av raskt..) Figurant nr 2 kom da fram,- og hun fikk løpe ut på JA etter utgangsstilling.


Dette fungerte supert på begge sider.


3. økt. En figurant på hver side. Utg stilling + JA. Gikk fint ut på begge sider. Kjørte noen innkallinger innimellom. Mest flying. Figurantene ute på 50 m. Veldig bra økt,- der alt fungerte perfekt!!

Om kvelden hadde vi teoriundervisning om feltsøk. Godt å få inn litt teori på noe en ikke kan noenting om..men skal vi satse på bruks er det bare å sette i gang å trene!

Ingen kommentarer: